Den 30-årige Napoli-stjerne Dries Mertens rygtes ifølge Calciomercato mod Premier League-storklubberne Liverpool og Manchester United. De to klubber forventes at have pengene til at udløse frikøbsklausulen på Mertens.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Liverpool og Manchester United har interesse i Napoli-stjerne. Det er den belgiske Napoli-stjerne Dries Mertens som har tilspillet sig interesse fra de to Premier League-storklubber.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Den 30-årige belgiske Napoli-profil Dries Mertens formåede at lave 28 mål i løbet af 35 kampe for Napoli i den forgangne sæson. Dries Mertens er derfor en af de spillere i europa, som har lavet flest mål i sidste sæson.

Calciomercato skriver at frikøbsklausulen på omkring 250.000.000 kroner. Det italienske medie understreger at det er en meget lav frikøbsklausul, og det forventes at de to Premier League-storklubber står klar med pengene.

Kun klubber udenfor italien kan sikre sig belgieren

Dog understreger mediet at det først er næste sommer, at frikøbsklausulen er gyldig fra. I klausulen er det også inkluderet at det kun er klubber udenfor italiensk fodbold, som kan sikre sig Dries Mertens.

Læs også: Manchester United jagter Santos-stjerne