Serie A-klubben Napoli kommer til at spille på deres normale stadion i den kommende sæson. 2018/19-sæsonen bliver nemlig på et midlertidigt station, fordi klubbens hjemmebane skal bygges om og udvides. Den proces er allerede i gang, men det er ikke alle, der er lige tilfreds med tempoet af byggeriet. I hvert fald overhovedet ikke klubbens formand Aurelio De Laurentiis. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Napolis forman De Laurentiis er utilfreds med håndværkernes tempo af byggeriet af det nye stadion og han sammenligner det med et bombet lokum. Stadionet med navnet Stadio San Paolo er i skrivende stund under ombygning og kommer først til at stå klar til næste sæson. Med andre ord: sommeren 2019.

De Laurentiis udtaler sig:

Planen er at det kun skal tage et år, men klubbens formand er som sagt ikke helt sikker på at tidsplanen holder. Han udtrykker i hvert fald utilfredshed. Han siger følgende:

“Hvis jeg var byggechefen, så ville vi ikke have nogen økomiske problemer. Jeg ville styre det hele. Det er helt sikkert. Jeg er træt at snakke dårligt om det nye stadion. Men jeg bliver nødt til at sige en ting. I stedet for at beklage sig over forholdene, så skulle man måske forsøge at få bygget det færdigt. I stedet ligner det et toilet. Og det har det gjort i lang tid nu.”

Stadionbyggeriet står til at koste 185 millioner danske kroner, og det er allerede overskrevet budgettet skriver flere medier.

De Laurentiis fortsætter:

“Det er ikke så godt at kigge på lige nu, men sådan er det. De skal komme i gang og blive færdige. Jeg er ikke nervøs, men hvis det bliver ved med at ligne et toilet, så ved jeg ikke hvad jeg gør. Jeg bliver bekymret og det skal jeg helst ikke. Jeg håber og krydser fingre for det bedste.”