Den engelske landsholdspiller og nuværende Liverpool-spiller Nathaniel Clyne missede det meste af netop afsæluttede sæson med en rygskade. Allerede nu er han dog ved godt mod og håber på at kunne være med fra starten af næste sæson.

Højrebacken, der tidligere har spillet for Southampton i Premier League håber på at kunne give rigtig meget tilbage til Liverpool-fansene i næste sæson, når nu han har været så meget fraværende i år. Pre-season – altså træningskampene hen over sommeren, er normalt ikke noget, som professionelle fodboldspillere ser frem til. Men i år er det anderledes for Clyne.

Denne sommer bliver englænderens chance for at kickstarte sin fodboldkarriere. Skal han gøre sig på Liverpool-niveau i løbet af sin karriere, så er det ved at være sidste udkald. Han får ikke flere chancer, men det behøver han, ifølge ham selv, heller ikke.

Han har ikke været en del af det Liverpool-hold, der med træner Jurgen Klopp i spidsen, har etableret sig på det internationale fodbolscene. De har været med helt fremme i Premier League og så tabte de Champions League-finalen mod Real Madrid. Spørgsmålet er så om Clyne havde haft en betydningsfuld plads på det mandskab, såfremt han havde været klar.

Alexander-Arnold er blandt de bedste

I fraværet af Clyne, har teenageren Alexander-Arnold taget over på højreback-position og han har etableret sig som en af verdens bedste unge spillere på den position. Han blev den yngste spillere nogensinde i en Champions League-finale og klubber som Bayern München og Barcelona har udtrykt et ønske om at tilknytte spilleren til deres klub.

Alt dette har Clyne kun kunnet se fra en plads i træningsrummet. I gang med genoptræning fortæller hovedpersonen selv om skadeshelvedet:

“Det har helt sikkert været hårde tider . Det har været svært og jeg har været frustreret. Jeg har befundet mig i helvede, men jeg synes at jeg er ved at være tilbage i den virkelige verden igen. Det håber jeg i hvert fald.”