(Photo by Ben Hoskins/Getty Images)

Tottenham har alligevel det sidste ord…

Beslutningen om at lade Son spille er dog Tottenhams egen i sidste ende. Turneringen finder nemlig ikke sted under en af de internationale vinduer, hvor Premier League holder pause. Den bedste engelske række begynder nemlig allerede den 11 august.

Son kommer dog alligevel formentlig til at være en af nøglespillerne i manager Mauricio Pochettino mandskab denne sæson.

Han kan nemlig lige nå at være med i nogle gode sæsoner for klubben inden han skal af sted igen. Det er nemlig sådan, at i Sydkorea har man en obligatorisk militær service. Den varer ikke kun tre måneder som i Danmark. Nej, den varer hele 21 måneder og den begynder for Sons vedkommende allerede i 2020.

“Son kommer helt sikkert til at spille. Det eneste vi ikke ved er dog, hvornår han bliver fysisk en del af truppen. ” slog Sydkoreas U23 manager Kim Hak Bom fast i et interview.

“Son vil meget gerne spille under Asian Games. Han er essentiel for os som hold. Vi håber, at han kan blive en del af truppen hurtigst muligt. Man skal nemlig vende sig til det varme vejr i Indonesien, der er for tiden.

Asian Games begynder den 14. august. Det er 3 dage efter Premier League sæsonen er begyndt i samme måned.