Premier League lakker mod enden og i fredags blev det officielt, at Chelsea, to runder før tid kunne lade sig hylde som engelske mestre. I bunden af tabellen er det også blevet afgjort, hvilke klubber, der må en tur ned i landets næstbedste række. 

Af David Paris 

De sidste par runder har det været kendt, at både Sunderland og Middelsbrough er rykket ned fra verdens hårdeste liga, Premier League. I dag skulle den sidste nedrykker så findes og Hull City, der inden dagens kamp, kunne med en sejr over Crystal Palace kun være et point for overlevelse. Hull City, der også kaldes Hull Tigers, skulle altså finde hvis de ville holde liv i håbet om endnu en sæson i Premier League.

De mødte på udebane Crystal Palace, der næsten var sikret overlevelse, men kunne gøre endegyldigt såfremt klubben fik tre point.

Hull City, der rykkede op sidste år, startede ringe og allerede efter tre minutter kunne målmand Jakupovic hente bolde ud af egne netmasker, idet midterforsvareren Ranocchia sparkede et hul i luften ved en høj bold og så kunne den tidligere Manchester United-spiller Wilfried Zaha løbe ned og score.

10 minutter før pausen gjorde Christian Benteke det onde mod Hull City og hen mod slutningen af kampen, hvor Hull City-træner Marco Silva havde satset satset offensivt, kunne både Milivojevic, på straffe, og Van Anholt juble foran tilskuerne på Selhurt Park, der kan se frem til den sjette Premier League-sæson i træk næste sæson.

Hull City ender altså tredjesidst med kun 34 point og med en målscore på hele -37. Det er det hold, der har lukket flest mål ind i hele ligaen med 73, hele 23 mere end Middelsbrough, der også rykkede ned.

Hull har gennem de sidste par år været oppe og nede i Premier League og kun fremtiden kan vise om vi får Tigrene at se igen.