Om bare syv dage spilles et af de mest ikoniske opgør, når de to mest succesrige spanske klubber møder hinanden, af hvad der må betragtes som et meget symbolsk El Clasico i år 

AF KRISTIAN PARIS

Barcelona må stille fra start uden en af deres gode spillere næste weekend, når de møder Real Madrid. Den catalonske storklub bekræfter nemlig nu, at den tidligere Everton spiller ikke kan være med til kampen om en uge.

Udover det skriver mediet Sport nemlig også, at denne sommers nyindkøb, Ousmane Dembele, heller ikke når at blive klar til kampen mod Zinedine Zidanes drenge i næste weekend. En spiller, der har været lige siden han kom til Catalonien – eller næsten. Han nåede lige kort at give smagssprøver på sine kvaliteter før han blev skadet.

Deulofeu i kamp for Everton, da han spillede i Premier League(Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Barcelona fører lige den spanske række med fem point. Real Madrid er hele otte point efter Messi og co. på fjerdepladsen.

Barcelona vil være desperate efter at slå deres evige rivaler – de var nemlig vidner til at Los Blancos sidste år kunne vinde både Champions League og La Liga, mens de kun vandt den spanske pokalturnering Serie A.

Real Madrid er lige nu i Abu Dhabi, hvor de netop har vundet deres anden titel i VM for klubhold i træk – som den første klub nogensinde.

Deulofeu gjorde sig selv bemærket, da han var udlejet til den engelske klub Everton fra 2013. Derefter spillede han en sæson for Sevilla, hvorefter Everton købte ham sæsonen efter, for dernæst at sælge ham tilbage til Barcelona – dog var han lige en succesfuld tur i AC Milan.
Den succesfuld skullle som sagt senere føre til, at Barcelona købte deres gamle akademi spiller tilbage igen – som man har set så mange gange før.