Det var en meget overraskende sejr som London klubben trak ud af ærmet i weekendens runde af Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS

Der stod Southampton på kampprogrammet, men det var spillerne fra West Ham ligeglade med, da de to klubber mødte hinanden i en liga kamp i den bedste engelske række i lørdags.

Kampen endte knivskarpt 3-0 men det er ikke kun gode nyheder, der har fulgt efter for West Ham. Her til formiddag tirsdag er det nemlig kommet frem, at klubbens stjerne, Michail Antonio, er blevet skadet i baglåret ovenpå den overraskende sejr, og han er blevet udelukket resten af sæsonen.

Den tidligere Nottingham Foreste angriber blev udskiftet efter bare ni minutter mod Southampton. Det er specielt ikke sjovt for den 28-årige angriber, der faktisk har været med i overvejelser til landstræner Gareth Southgates trup til VM til sommer.
Selvom han endnu ikke har fået debut for landsholdet har hans præstationer for West Ham gjort ham en mulig kandidat til angriberposten på landsholdet til slutrunden til sommer.

 (Photo by Arfa Griffiths/West Ham United via Getty Images)

Han kan både spiller som angriber og som kantspiller og i denne sæson har han spillet 20 kampe for Premier League klubben. To ud af de tre mål han  har lavet i denne sæson har været ubetydelige og nærmeste ligegyldige, da han har lavet en kasse i 4-1 nederlaget til Liverpool og Swansea.

Men hans sidste mål var med til at hive 3  point hjem mod Burnely tilbage i begyndelsen af sæsonen i oktober. Han skiftede fra West Ham fra Nottingham i 2015 for omkring 85 millioner kroner efter en god sæson i the Championship. Siden har den alsidige kantspiller spillet 89 kampe for klubben på trods af , at han har været skadet ligeså meget som en spiller som Jack Wilshere har.