Chelsea målmand Thibaut Courtois kan være endnu en af Chelseas profiler, der mangler til denne weekends Premier League kamp for mestrene for Chelsea. 

AF KRISTIAN PARIS

Indtil videre er Contes mandskab uden angriber Alvaro Morata og Pedro fordi de er blevet suspendereet – begge spillere blev udvist i midtuge kampen mod Norwich i FA Cuppen. Derudover er Fabregas sammen med Cahill og Danny Drinkwater heller ikke til rådighed eftersom de begge to er skadede. ​

 (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Deres seneste signing, Ross Barkley, der kom til klubben fra Everton tidligere på måneden, forventes dog at kunne spille – og i så fald fra bænken. Det skriver den britiske avis the Telegraph.

Conte har endnu ikke vundet en kamp på 90 minutter i det nye år, klubben ligger nummer fire i Premier League efter sidste uges uafgjorte mod Leicester City, er denne weekend meget vigtig for den italienske manager, hvis han stadig ønsker at være med i mesterskabskampen.

Weekendens kamp er mod oprykkerne fra Brighton, som pt ligger nummer 16 i den bedste engelske række – Chelsea har næsten dobbelt så mange point som Brighton, men alligevel er Conte ikke helt sikker på tre point i weekenden.

Chelsea har dog meget at tænke på. Klubben er stadig med i både FA Cuppen og Carabao Cuppen, mens Champions League også venter i næste måned. Conte har derfor prøvet at udvide sin trup i dette transfervindue, men uden det helt store held.

Den eneste tilføjelse af Ross Barkley, mens der længe har været rygter om, at klubben Conte vil hente Romas makkerpar Emerson Palmieri og Edin Dzeko.

– Vi bliver nødt til at vente og se, hvad der sker på transfermarkedet. Men jeg gentager: jeg er meget rolig og jeg nyder at arbejde med mine spillere på den rigtige måde. Jeg er meget lykkelig over mit arbejde.