Det er landskampspause og det betyder naturligvis, at der er landskampsfodbold i fjernsynet i stedet for de normale klub-kampe. Det betyder også at verdens stjerner er i kamp for et hold, der ikke har dem på kontrakt – altså landshold, der (næsten) ikke betaler sine spillere. Det er der mange klubber, der er sure over, for når deres spillere er i kamp, er muligheden for en eventuel skade, der også. Det har Manchester United erfaret og de må acceptere, at deres midtbanestjerne Fellaini er blevet skadet. Hvordan mon de klarer den? 

Af David Paris 

Den belgiske landstræner Roberto Martinez har netop bekræftet, der landsholdsspiller Marouane Fellaini har fået en knæ-skade. Den pådrog han sig i weekendens landskamp mod Bosnia-Herzegovina. Det skriver det engelske medie Sky Sports.

Det belgiske fodboldforbund har udsendt en pressemeddelelse, hvori de forklarer at Manchester United-spilleren kun kommer til at være ude et par uger. Skaden var ikke så alvor som først antaget, efter Fellaini, med det karakteristiske afro-hår, måtte forlade banen før tid i store smerter.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Førnævnte Martinez fortæller til dette til mediet 90min.com: “Vi er alle bekymrede over Fellaini. Vi frygter, at skaden kræver en operation.”

Den tidligere Everton-spiller kommer altså derfor til at misse Belgiens kamp mod Cypern på tirsdag, ligesom Premier League-kampen på lørdag mod Liverpool, også er uden for rækkevidde. I ugerne efter har United yderligere tre svære kampe; først mod Benfica og siden mod Tottenham Hotspurs og de forsvarende mestre fra Chelsea. Om Fellaini kommer til at mise disse kampe er uvist, men træner Jose Mourinho skal, ifølge Sky Sports, ikke sætte næsen op efter noget.

Flere United-spillere har på deres social medier udtrykt deres sympati for midtbanespillere, der også kan spillere angriber. En af dem er Juan Mata, der ønsker Fellaini hurtigt at komme tilbage til fodboldbanen igen.