Anden sæson for Mourinho i spidsen for de Røde Djævle, er virkelig gået over al forventning. Han har forvandlet et hold, der siden Sir Alex Ferguson holdt op, kun har spillet med om Champions League-pladserne, til nu, at være med helt i toppen af britisk fodbold. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu afslører den succesfulde portugisiske manager, at en af sommerens nyindkøb, der har gjort det yderst godt indtil videre, desværre bliver nødt til at blive opereret for at kunne fortsætte med at spille fodbold.

Det drejer sig om afrikaneren Eric Bailley, der skal opereres i den ene ankel i den nære fremtid. Bailly har misset Uniteds sidste otte kampe i alle turneringer pågrund af skaden, der nu ser ud til at vare meget længere end først antaget.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

– Jeg mener, at hans skade er meget seriøs. Jeg ved ikke, hvor lang tid han er ude, men hans skade er en, han pådrog sig sidste gang han spillede landskampe – vi prøver at hjælpe ham så godt vi kan, har portugiseren udtalt på en pressekonference.

– Jeg vil ikke være pessimistisk,  jeg lytter blot på lægerne og doktorerne, forklarede Mourinho, der også slog fast, at han bestemt ikke er læge selv.

Lige nu er der dog måske grund til at være en smule pessimistisk. En del af Mourinhos (mange) midtstoppere er nemlig skadet op til det altid travle jule og december kampprogram. Englænderne Chris Smalling dannede par med Phil Jones i midtugen, men Rojo er lige nu også skadet. Derudover har Mourinho også Lindelöf og Blind at gøre brug af.

– I hele sæsonen har vi haft problemer i det centrale forsvar, men fordi vi har fire og fem der kan spille der, har vi altid haft spillere til rådighed. Chris Smalling spiller fantastisk i øjeblikket.