Aston Villa rykkede i forrige sæson ned i landets næstbedste række the Championship. Og så skulle man nemlig tro, at de lå i den øvre halvdel af rækken… men nej. De blev nummer 13 i sidste sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Aly Cissokho

Aston Villa U23's V Celtic U23's - Premier League International Cup

Denne franske venstreback har aldrig rigtig formået at imponere på Villa Park.

Den tidligere Lyon, Valencia og Liverpool spiller har været på udlån af de seneste to Villa managers under sine tre sæsoner i klubben.

Cossokho var tidligere på sommeren tæt på et skifte til den tyrkiske klub Goztepe, men den aftale ser nu ud til at være død.

Micah Richards

FBL-ENG-PR-ASTON VILLA-CHELSEA

Richards var en af de mest skuffende handler gjort af Tim Sherwood tilbage i 2015.

Forsvaren har oplevet to meget mangelfulde sæsoner på Villa Park, og på grund af skader og dårlige præstationer er han røget mere og mere ud af de startende 11 for the Villans. Sidste sæson optrådte han kun to gange for klubben.

Ser heller ikke ud til at blive en del af Steve Bruces mandskab i næste sæson, hvorfor det nok er bedst for begge partere, at Richards daffer hurtigst muligt.

Jordan Veretout

Aston Villa v Watford - Premier League

Efter en skuffende 15/16 sæson blev Veretout udlejet til den franske klub Saint Etienne, hvor midtbanespilleren forventedes at blive i sidste sæson også.

Men sådan gik det ikke, og aftalen med Ligue 1 klubben gik i vasken. Veretout er kommet tilbage til Villa Park og er nu en del af pre sæsonen med klubben.

Flere klubber meldes interesserede i den franske spiller, der faktisk kun er 24 år gammel. For det meste er det dog klubber i hjemlandet. Stor sandsynlighed for han smutter inden sommeren er ovre.