Den svenske midtstopper, der til daglig tørner ud for F.C. København er ude resten af 2017. Dermed går han glip af playoff-kampene til Champions League mod FK Qarabag.

Erik Johansson forsøger sig med et saksespark.
Foto: Ronbog / Getty Images

FC København må undvære en af holdets defensive profiler, når mandskabet tirsdag skal forsøge at skaffe sig selv et godt udgangspunkt i den første playoffkamp til Champions League-gruppespillet.

Erik Johansson måtte udgå med et kvarter tilbage lørdag i superligaopgøret mod Horsens, da han pådrog sig en knæskade. Skaden er tilsyneladende så slem, at det han med sikkerhed ikke kan spille allerede tirsdag.

– Erik skal scannes søndag, hvor vi får klarhed over skadens omfang. Vi håber, det kun er en skade i menisken, men det ser ikke for godt ud. Derfor er det også helt uaktuelt, at Erik kan spille tirsdag, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Afløserne for Erik Johannson er dog allerede på plads. Michael Lüftner og Nicolai Boilesen vil tirsdag aften danne makkerpar i det centrale forsvar hos københavnerne.

Forud for kampen mod FK Qarabag, var sportsdirektør i klubben, Johan Lange, rejst til Aserbajdsjan for at kigge nærmere på den kommende modstander:

– Jeg forventer, det bliver to tætte opgør. Vi skal i hvert fald kunne håndtere de dygtige offensive profiler, som Qarabag har på holdet, siger Johan Lange til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Perisic: Her vil jeg spille