Manchester United har været på træningslejr i USA. Og det har bestemt ikke været en positiv Mourinho, der vender tilbage med en følelse af, at han intet nyt har lært om Manchester United-truppen. 

Manchester United har de seneste uger befundet sig i USA, hvor de har været på træningslejr. Her er det blevet til en række træningskampe, men med del blandede resultater.

Portugiseren har brokket sig meget over, at han ikke har haft mulighed for at bruge sine stamspillere. Spillerne er i øjeblikket på ferie efter de har deltaget ved sommeren VM-slutrunde.

CARSON, CA – JULY 25: Manager Jose Mourinho of Manchester United paces the sideline during the International Champions Cup 2018 match against the AC Milan at StubHub Center on July 25, 2018 in Carson, California. Manchester United defeated AC Milan 9-8 on penalties after playing to a 1-1 regulation draw. (Photo by Victor Decolongon/Getty Images)

United rundede natten til onsdag træningslejren af med en 2-1-sejr over Real Madrid, og Mourinho kan konkludere, at han ikke fik det helt store ud af træningslejren.

Mourinho har ikke lært noget

– Jeg har ikke lært noget af turen. Jeg ved, hvem Herrera, Mata og Sanchez er. Jeg ved, at de unge spillere har brug for tid, og jeg ved, at spillerne gav alt i de sidste 15 minutter, hvor Real satte Kroos og Isco ind, siger Mourinho ifølge Sky Sports.

– Jeg troede ikke, vi kunne stå imod, men det gjorde vi. Det er den indstilling, vi har brug for. De første to-tre uger i Premier League bliver virkelig hårde for os, da vi ikke er ordentlig forberedt på dem.

– Vi har haft få rutinerede spillere med og rigtig mange unge spillere. Spillere som Herrera, Bailly, Darmian og Mata har været fænomenale i opstarten, hvor de har spillet næsten samtlige minutter.

– Så uanset om vi vandt, spillede uafgjort eller tabte kampen til Real Madrid, ændrer det ikke på, at jeg kender mine spillere, og at jeg kan stole på dem.