Leicester har siden de vandt mesterskabet for to år siden ikke levet op til de mange forvetninger. Klubben har fyret træner efter træner uden den store succes. 

AF KRISTIAN PARIS

Faktisk er det kommet frem, at klubben har henvendt sig til en af deres tidligere managere for hente ham tilbage til Englands bedste række. Men nu skriver flere italienske medier, at Claudio Ranieri har sagt nej til at komme tilbage som Leicester manager, efter klubben for nogle uger tilbage fyrede Craig Shakespeare.

Før ham var det Claude Puel, der skulle tage over efter Ranieries egen fyring, der blev en realitet selvom han vandt mesterskabet for første – og nok også eneste – gang i klubbens historie tilbage i 2016.

Men nu skulle den italienske manager have sagt nej tak til at vende tilbage til King Power Stadium. DEt ville betyde, at han skulle forlade sit job som manger for Nantes i den bedste franske liga Ligue 1. Det skriver det italienske medie Corriere dello Sport.

 

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Den 66-årige er åbenbart stadig i gang med at slikke sine sår efter fyringen sidste år. Det var dog også en meget atypisk beslutning af fyre den manager, der sæsonen forinden havde vundet mesterskabet med odds 5000-1.

Ranieri klarer sig nu godt med Nantes i den bedste franske række, hvor de  ligger nummer fem – blot ni point efter de førerholdet fra PSG.

I Frankrig prøver han endnu en gang at udvikle middelmådige spillere til en succesfuld enhed, der kan slå alle hold i rækken – ligesom med Leicester.

Leicester City klarede sig dog faktisk meget godt efter Ranieris fyring, da Puel tog over Shakespears fyring meget tidligt på denne sæson.

Men Leicester skal nok drømme lidt tid om at vinde ligaen igen – lige nu skal de først og fremmest koncentrere sig om at blive i Englands bedste række.