Serie A-klubben Juventus, der også bliver kaldt for ‘den gamle dame’, kommer til at blive nyt omdrejningspunkt for en aktuel Netflix-serie. Det skriver det engelske medie Goal.com. Alle episoder kommer snart til at være online på det danske netflix-serie, men indtil videre må vi altså væbne os med tålmodighed og affinde os med, at amerikanerne allerede har serien.

Navnet er: ‘First Team: Juventus’.

Nu kommer Juventus også til at optræde på den populære streamingtjenste Netflix, hvor man kan følge klubben fra starten af denne sæson og i tidligere sæsoner (Photo by VI Images via Getty Images). 

Klubben fra støvlelandet har vundet den bedste italienske række, Serie A, 33 gange i klubbens historie og netop af den grund, betragtes de som en af verdens mest traditionsrige og succesfulde klubber. Det har Netflix så valgt at skildre i en ny tv-serie. Serien har starten af denne sæson, 2017-18, som omdrejningspunkt, men fokuserer eftersigende også på Juventus tidligere trofæer og klubbens fremtidige plan for at genvinde Champions League-titlen.

 

En repræsentant for Netflix siger, ifølge førnævnte medie, følgende om Juventus-serien:

“Det er en måde at skildre og fortælle omverdenen om en succesfuld og historisk klub, der længe har været en del af den internationale fodboldelite i verdenen. Serien af sådanne karakter er populære for vores brugere og derfor har vi brugt ressourcer på at lave en ny og innovativ serie, der ikke er set før. Vi går bag om scenerne i Juventus, snakker med nogen af spillerne og giver seerne et unikt indblik i, hvordan en fodboldklub af Juventus’ kaliber fungerer og klarer administrativt arbejde. Jeg synes, at resultatet er blevet godt.”

“Netflix er lige nu den bedste måde at fortælle historier og det har vi gjort – en historie om en klub, der har passionerede fans, spillerne og trænere, der brænder for succes og bedst af alt; så er klubben blandt de bedste i verden. “