I 2018 vil Netflix udgive en dokumentar-serie som omhandler den italienske storklub Juventus. Man vil i den serie kunne følge nogle af Juventus-stjernerne, både på og udenfor banen.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Independent skriver, at det nu er blevet officielt. Netflix har afsløret at der i 2018 vil udkomme en serie, med fire episoder. Hvert afsnit vil være fire timer lang, og man vil kunne følge nogle af de store profiler på og udenfor banen.

(Photo by Chris Brunskill Ltd/Getty Images)

Der meldes ifølge mediet intet om hvor mange afsnit, der vil komme. Netflix har fået adgang til mange af Serie A-kampene, og adgang til Juventus-omklædningsrummet. Det er formentlig en serie som vil blive yderst populær blandt fodbold-tilængere.

Det er ifølge det engelske medie en banebrydende serie, som giver et kig bag facaderne hos nogle af Juventus-stjernene. Det er formentlig noget andre af de europæiske storklubber kan blive interesseret i, hvis det altså bliver så stor en succes som mange forventer.

Federico Palomba er chefen for Juventus marketing- og digital-afdeling. Det er primært Federico Palomba som har stået for at få aftalen mellem Juventus og Netflix på tale.

Federico Palomba udtaler følgende til Independent:

“Det er et medie som er så stort, og det er en ære for Juventus at være den første klub, som laver sådan et stort projekt med Netflix. Samarbejdet med et stort medie som Netflix er fantastisk, og det gør ligesom at man kan se hvad der sker bag facaden.

Vi er sikre på at der bliver taget godt imod serien, når den lander på Netflix. Vi er glade for at kunne lave sådan noget for vores fans over hele verdenen. Vi forventer dog også at der vil være mange fodboldfans som ikke holder med Juventus, som vil følge med i serien da det er noget nyt og spændende.

Læs også: Skræmmende: Real Madrid vil bytte tre stjerner for Harry Kane