Gary Neville mener at Everton og Liverpool skal overveje, om deres nuværende målmænd kan udvikle sig til noget bedre, eller om de skal erstattes.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-veteranen Gary Neville, kritiserer hos Sky Sports Everton og Liverpools førstemålmænd. Der er tale om Maarten Stekelenburg og Loris Karius.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Loris Karius havde på ingen måde en god Premier League-runde. Tyske Loris Karius, lukkede fire mål ind, i udekampen mod Bournemouth. I Evertons kamp mod Manchester United, på Goodison Park, valgte Stekelenburg i manges øjne, en skidt løsning, og det endte ud i at Zlatan Ibrahimovic kunne sende bolden i mål, bag hollandske Stekelenburg.

Gary Neville udtaler følgende om de to målmænd:

“Målmænd bør i virkeligheden være de sikreste, på holdet. Det skal være sådan, så at alle på stadion og på banen, er helt rolige når målmanden har bolden og skal gøre noget med den. Men med Stekelenburg og Karius, kan fansene aldrig helt være sikre.

Det er meget skidt, at den bagerste mand er så usikker, som Stekelenburg og Karius er. Der går et sus igennem fansene, når de har bolden, og det skaber panik og utryghed hos fansene, medspillerne og dem selv.”

Det bliver spændende og se, om Liverpool og Evertons målmandsproblem løser sig selv, eller om de skal ud og investerer mange penge i en sikker målmand.

Læs også: Ferdinand: Arsenal havde ikke været det samme hold, uden Alexis