Newcastle  har i følge the Telegraph forlænget med en af klubbens helt store stjerner blot 4 kampe inde i den nye sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Klubben har nemlig via deres egen officielle hjemmeside og Twitter konto bekræftet, at klubbens kaptajn Jamaal Lascelles skriver under på en ny, femårig kontrakt med klubben, der netop er rykket tilbage op i Premier League efter en tur i the Championship sidste sæson.

Denne fornyelse er en de stærkeste indikatorer på, at manager Rafa Benitez, ønsker at blive i klubben på langsigtet vise. Den spanske træner var ellers tæt på at ryge ud af klubben, da de to parter ikke var helt enige om, hvordan klubben skulle agere på transfermarkedet efter de igen er rykket op i the Premier League.

Benitez udpegede Lacelles til holdets kaptajn efter klubben rykkede ned i 2016. Og selvom spilleren af mange bliver betragtet som en bedre leder end forsvarsspiller, har manageren drømme om at gøre ham til landsholdsspiller på internationalt niveau.

 (Photo by Dino Panato/Getty Images)

Selvom der stadig er lidt til, at den engelske spiller gjort det mere en godkendt i begyndelsen af sæsonen. Derfor tror Benitez stadig på, at der er mulighede for, at han kan blive ringet op inden af den engelske landstræner inden sommeren næste år, hvor der er VM i Rusland.

Lascelles forlænger med klubben selvom han allerede har tre år tilbage af sin nuværende kontrakt med klubben.

Dog indeholder den nye kontrakt en betragtelig lønstigning, hvilket er den primære årsag til, at midt stopperen har valgt at sætte sin signatur på kontrakten.

Newcastle start på sæsonen må sige at være godkendt af en oprykker at være. Klubben har formået at hente seks point i fire kampe. Klubben har vundet over West Ham og Swansea men tabt til Huddersfield og Tottenham.