Newcastle United trøje

Newcastle United er en af de ældste klubber i Premier League. Klubben blev grundlagt helt tilbage i 1892. Klubben har en lang historie med mange op- og nedture. Der har igennem tiden været mange store spillere forbi klubben og truppen idag, er da også forholdsvis stærk. Newcastle har hjemmebane på St. James Park, som kan rumme hele 52.405 tilskuere. St. James Park er et stadion, som de fleste Premier League hold frygter at komme til. Der bliver gået til den og Newcastle fansene er kendt for deres fantastiske support, som giver en forrygende stemning på stadion. St. James Park er en af de bedste stemningsoplevelser man kan opleve i Premier League.

Newcastle har igennem tiden vundet flere titler, men de seneste af dem skal man dog nogle år tilbage, for at finde. Klubben har faktisk vundet den engelske lige fire gange, men den seneste titel var dog helt tilbage i 1927. Det er også blevet til seks FA Cup titler, hvor den seneste af dem dog også ligger helt tilbage i 1955. Klubben har næsten altid haft en stærk trup og flere legender, som f.eks. Andy Cole, Paul Gascoigne og Peter Beardsley har spillet i klubben. Idag er truppen også spækket med gode fodboldspillere heriblandt, Moussa Sissoko, Papiss Cissé, Tim Krul, Remy Cabella, Fabricio Coloccini og Cheick Tioté. Det er allesammen eksempler på gode fodboldspillere, som du kan få bag på din nye Newcastle trøje.

Læs mere om hver enkelt Newcastle trøje og se prissammenligninger herunder.

Newcastle hjemmebanetrøje 14/15 priserSkærmbillede 2015-05-09 kl. 11.23.58

Der er megen tradition omkring Newcastles hjemmebanetrøje. Den bliver i øjeblikket designet og produceret af tyske Puma, som selvfølgelig har valgt at holde fast i traditionerne. Det ligger helt fast, at hjemmebanetrøjen skal være stribet, sort og hvid. Denne sæsons hjemmebanetrøje holder fast i traditionerne samtidigt med, at den har et lidt moderne udtryk. I stedet for bare, at kører striberne igennem hele trøjen på klassisk vis, så har Puma valgt, at de skal stoppe omkring brystet. Her er der i stedet er sort område, hvor klubbens og Pumas eget logo bliver fremhævet.

Udover denne “lille” detalje, så har Puma også valgt, at hjemmebanetrøjens detaljer skal fremhæves i guld. Derfor er der lidt guld detaljer omkring halsen og ærmerne, og så er selve Puma logoet også lavet i en guld farve. Til denne sæsons hjemmebanetrøje er der naturligvis helt klassiske sorte shorts og strømper, som fuldender sættet. Et klassisk sæt med et moderne twist. Alt i alt en flot trøje, som du lige nu kan få med din yndlingsspiller bag på.

Køb Newcastles hjemmebanetrøje her

Newcastle udebanetrøje 14/15 priserSkærmbillede 2015-05-09 kl. 11.24.31

Denne sæsons udebanetrøje er gennemgående grå. Puma har valgt, at hele udebanesættet primært skal være gråt. Det kan på mange måder virke en smule kedeligt, men det simple design giver faktisk udebanetrøjen et meget stilrent udtryk, som ser super godt ud på banen. Udebanetrøjen gemmer dog også på en meget sjov detalje, som man ikke lige spotter med det samme.

Ned igennem trøjen kan man nemlig se nogle tynde striber, som egentlig bare ser ud til at være helt sorte. Dette er dog ikke helt tilfældet, da Puma har valgt at stregerne skal bestå af tekst. Derfor står der faktisk, Newcastle United Football Club, som bare er skrevet mange gange efter hinanden, så det ligner en tynd stribe på afstand. En sjov detalje, som er med til at gøre denne udebanetrøje ret unik. Til denne udebanetrøje er der helt grå shorts og strømper, som passer perfekt til selve trøjen.

Køb Newcastles udebanetrøje her

Newcastle 3. trøje 14/15

Newcastle har også altid haft en 3. trøje. Det er den trøje, der bliver brugt mindst, så derfor har Puma givet den lidt mere gas på designet og farverne. Det er en todelt trøje, hvor den ene side er lavet i en mørkeblå farve og den anden side er lavet i en frisk grøn farve. Det er et ret utraditionelt og anderledes design. Når man har vænnet sig til det, så er det faktisk en ret flot trøje. Farverne passer perfekt sammen og de ser super godt ud på banen.

Til denne lidt anderledes 3. trøje er der grønne shorts og blå strømper, som er med til at fuldende dette flotte sæt. Dette er en trøje som alle Newcastle stjernerne vil komme til, at bære indimellem i 2014/15 sæsonen, dog primært i cup kampene.