Newcastle United har startet indeværende sæson på den samme måde, som de sluttede forhenværende sæson. The Magpies har efter 7 kampe blot ført 3 point ind på kontoen, hvilket kun er 1 point mere end bundproppen og ærkerivalerne Sunderland.

Newcastle har fået en helt og aldeles forfærdelig sæsonstart. Klubben var ellers spået en fin sæson, da manager Steve McClaren har hentet talenter ind som Florian Thauvin, Aleksandar Mitrovic og Geoginio Wijnaldum. Dog er resultaterne udeblevet og dette kan muligvis skyldes den store udskiftning som der har været hos The Magpies i sommerens transfervindue.

Et nyt hold

Newcastle United har i sommerens løb hentet hele 5 spillere til klubben, alt imens at intet mindre end 15 spillere enten solgt eller lånt væk af klubben. Manager Steve McClaren udtalte ifølge SkySports tidligere på sæsonen, at klubben er igang med at opbygge et nyt hold, med spillere der ikke er hjemmevandte i Premier League, og at dette er en proces. Sæsonen er dog ved at være godt igang og med blot 3 point efter syv kampe, kan McClaren nyt hold eller ej ikke være tilfreds med udbyttet af sæsonstarten.

Det undrer da også dagens modstander Pablo Zabaleta, at Newcaslte United ikke har lært af forhenværende sæson.

Zabaleta udtaler til klubbens hjemmeside, at han er overrasket over at se Newcastle ligge hvor de gør, især efter den oplevelse de havde i sidste sæson. Efter sådan en situation forventes det, at der hentes spillere til klubben, det er også sket, men resultaterne er udeblevet, selvom det så bedre ud imod Chelsea i sidste uge.

Den rette holdning

McClaren har dog en opskrift klar til en sejr i dagens kamp. En opskrift som indeholder både godt spil og den rette holdning!

“Vi skal møde op med den rette attitude og spille en god kamp. Vi må ikke frygte dem, og vi skal gøre vores bedste!”

“Hvis vi spiller ordenligt så skal resultaterne nok komme. Vi er ikke herrer over resultaterne, men vi kan være herrer over kampen, hvis vi er det, så vil resultaterne følge.” Udtalte Manager Steve McClaren i går til klubbens hjemmeside.

Så kan “The Magpies” vise den rette holdning og hente point i deres næste kamp? Det vil vise sig, når de sort-hvide stribede englændere i dag spiller ude imod et stærkt point-hungrende Manchester City hold på Ethiad Stadium. Kampen fløjtes igang klokken 16.00.