Den brasilianske tredjedel af Barcelona’s MSN trio (Messi, Suárez og Neymar) udtalte sig til “La Liga’s Official Website” om, hvem han vurderer, hans klub bør skrive under med. Valget faldt på en mulig Iniesta afløser.

(Foto af VI Images/Getty Images)

(Foto af VI Images/Getty Images)

Af Frederik Andersen

Barcelona er muligvis det bedste hold i verden i øjeblikket.

I sidste sæson vandt de “The Treble”. Og sidenhen i december 2015 FIFA’s VM for klubhold.

I indeværende sæson er det catalanske storhold godt på vej mod endnu en “Treble”. En præstation som, hvis det lykkedes, vil gå over i historien.

Alligevel er der stadig plads til forbedringer på det ellers så stjernespækkede Barcelona mandskab. Men hvordan kan verdens bedste hold overhovedet forbedres?

Neymar er ikke i tvivl

Barcelona’s brasilianske superstjerne Neymar er overbevist om, at især én spiller med garanti kan styrke holdet. Der er tale om den nuværende Juventus spiller Paul Pogba.

Neymar sagde følgende: “Paul Pogba – He is a player who would fit in well at Barcelona” da han tidligere på ugen af “La Liga’s Official Website” blev spurgt om, hvem hans klub bør skrive med.

(Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)

(Foto af Alexander Hassenstein/Getty Images)

Et muligt skifte kan vel ikke “Pogba” på nogen

I en alder af kun 23 år har Pogba været en af de mest indflydelsesrige spillere for Juventus i deres jagt på det italienske mesterskab.

Pogba har med sine syv mål og ti assists i 32 optrædender deltaget i tilblivelsen af mindst 17 af Juventus indtil videre 56 scorede mål i 15/16 sæsonen. Bestemt ikke dårlig af en midtbanespiller.

Til trods for at Juventus angivelig kræver i omegnen af 100 millioner euro for Pogba, står adskillige europæiske storklubber i kø for at signe den unge playmaker. Manchester City, Chelsea, Real Madrid og Barcelona rygtes alle at være interesseret.

(Foto af Nicolò Campo/Getty Images)

(Foto af Nicolò Campo/Getty Images)

Fremtiden er svær at spå om

Om Pogba, som Neymar ønsker det, ender i Barcelona eller en af de andre storklubber som bejler til ham, er svært at spå om. Barcelona virker dog som det oplagte valg.

Barcelona råder over flere verdensklasse midtbanespillere. Tiden er dog ved at rinde ud for en af klubbens helt store – 31-årige Andrés Iniesta. Barcelona er angivelig på udkig efter en spiller, som kan afløse Iniesta og overtage rollen som playmaker i de næste lange tider.

Umildbart synes Pogba at være den perfekte mand til jobbet.

Tilbage mangler nærmest bare, at Pogba selv giver udtryk for, at han ønsker at forlader “Den Gamle Dame”, før der for alvor sættes skub i forhandlingerne med enten den ene eller den anden interesserede storklub.