Den brasilianske superstjerne Neymar har fortalt, hvilke spillere han i skrivende stund beundrer mest. Og det er ganske overraskende læsning faktisk. 

Af David Paris 

Den 25-årige professionelle fodboldspiller Neymar er blandt verdens bedste angribere og er en del af den frygtindgydende trio MSN – Messi, Suarez og Neymar selv. Han har scoret mål på samlebånd for den catalanske storklub Barcelona og er derfor også en vigtig spiller i klubbens chance for videre avancement i Champions League.

Barca, som klubben også bare kaldes, tabte første kvartfinale-kamp mod Juventus med 3-0 og skal derfor senere i dag forsøge at vinde med mere end tre mål.

De tre spillere som Neymar beundrer mest er Atletico Madrid Antonio Griezmann, Manchester Citys Gabriel Jesus og Juvenuts’ Paulo Dybala. Griezmann har Neymar spillet mod mange gange i La Liga, Jesus spiller Neymar sammen med på det brasilianske landshold og Dybala har Neymar senest mødt i kvartfinale-kampen i sidste uge i Champions League.

Neymar siger selv:

“Af den nye generation af spillere, synes jeg om Antoine Griezmann, men jeg har også en stor kærlighed til Gabriel Jesus fra Manchester City. Jeg elsker ham for, hvordan han spiller, og fordi vi spiller sammen på landsholdet og det gjorde vi i Rio til OL for nogle år siden.. Han er kommet ind op landsholdet og har gjort det meget godt, og så er han en dreng med en masse potentiale.

Jeg vil også sige Dybala. Han er en berømt argentinsk venstre benet spiller. Hvis du lader ham være alene, kan han såre dig. Onsdag vil vi ikke være i stand til at give ham nogen plads overhovedet.”