Flere fodboldelskere opfatter formentlig den brasilianske supertstjerne Neymar som en arrogant skid, der altid og hele tiden skal vise sig frem og gøre sig til. Det betyder dog ikke at han er en dårlig fodboldspiller – han er trods alt den dyreste fodboldspiller nogensinde. Men selvom han udstråler en utrolig form for arrogance på fodboldbanen, så mener flere af hans holdkammerater i Paris Saint-Germain, at han faktisk er præcis det modsatte: ydmyg og en undskyldning for sig selv. Det skriver det engelske medie Goal.com

Målmand Kevin Trapp ses her løfte den franske pokaltitel i sidste sæson (Photo by Jean Catuffe/Getty Images,).

PSG-målmanden Kevin Trapp skulle angiveligt have sagt, at han ikke synes, at Neymar er arrogant, men at han i stedet bare gør alt for at være succesfuld.

Den brasilianske landsholdspiller, der i sommer skiftede Barcelona ud med en plads på den franske hovedstadsklubs førstehold, har siden skiftet lavet 19 mål i den bedste franske Ligue 1. Neymar er 26 år, men han har allerede etableret sig som en af verdens bedste fodboldspillere og de seneste år har kun Lionel Messi og Cristiano Ronaldo stået i vejen for at han kunne vinde den eftertragtede Ballon d’Or-trofæ, der uofficielt kårer verdens bedste fodboldspiller hvert år.

I den seneste tid har Neymar dog været udsat for hård kritik af modspillere, fans og medier, fordi han attitude på banen er arrogant. Han viser ikke, at han vil arbejde på holdet og er kun ude på at sætte sig selv højest. Det skriver flere medier. Nu har holdkammeraten Trapp dog udtalt, at præcis det modsatte faktisk er tilfældet. Han siger:

“Han har et stort hjerte. Han er meget hjælpsom og sød overfor alle. Han er alt andet end arrogant og er totalt integreret på holdet. Han er gode venner med alle og vi kan godt lide ham. Han er bare en vinder, der vil gøre alt for at kunne nyde succes.”