Neymar Jr bliver af mange betragtet som den største kandidat i verden til at blive verdens største og bedste fodboldspiller. Hans løn i en alder af 23 år afspejler også denne forventning, der så absolut er i den øvre skala af lønhierarkiet.

Der kommer til at gå et par år før Neymars løn kommer til at overhale klubkammeraten Messis løn og for så vidt også verdens dyreste spiller Ronaldo. Cristiano Ronaldos løn er vanvittig, men hvis Neymar fortsætter den bane han er på nu, så skal han nok overhale deres løn i løbet af de næste 5-7 år.

BARCELONA, SPAIN - NOVEMBER 04: Neymar of FC Barcelona celebrates after scoring his team's third goalduring the UEFA Champions League Group E match between FC Barcelona and FC BATE Borisov at the Camp Nou on November 4, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Ja tør lige øjnene inden du læser videre – Neymars løn afsløres nedenfor (Photo by David Ramos/Getty Images)

Neymars løn på et år

Neymar tjener ikke mindre end 82,8 millioner kroner om året. Det vil sige Neymar Jr. får en ugesløn på ca. 1,6 millioner kroner eller en månedsløn på 6,9 millioner kroner.

Her er lidt nørdede detaljer om Neymars løn:

  • Neymar tjener 226.947 kroner hver dag
  • Det vil sige en timeløn for hver time i døgnet på 9.456 kroner også når han sover
  • Hvert minut tjener 157 kroner i minuttet

Det er da en meget pæn løn for en ung fyr på 23 år. I øvrigt skal nævnes at hans holdkammerat Iniesta, der er 31 år han har samme løn. Der er i øvrigt to spillere i FC Barcelona der tjener mere end Neymar. Den ene er selvfølgelig Lionel Messi, og den anden er Luis Suarez.

BARCELONA, SPAIN - OCTOBER 17: Neymar of FC Barcelona celebrates after scoring his team's third goal during the La Liga match between FC Barcelona and Rayo Vallecano at the Camp Nou stadium on October 17, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Der er god grund til at være glad – men læs lige med nedenfor du kan være meget mere glad end du er for din løn Neymar, når du ser tallene nedenfor (Photo by David Ramos/Getty Images)

Det tjener Neymar også

Ud over Neymars løn har den unge spiller også indtjeninger fra andre kilder som reklamer med mere. Det er blevet estimeret at Neymars indtjening på andet end løn udgør 116 millioner kroner, hvilket er markant højere end hans faktiske løn. Det er også et til som er et rigtig godt udtryk for hans utrolige popularitet – til sammenligning tjener Messi på “ikke-løn” indtægter mellem 120 til 210 millioner kroner om året.

Neymars Net Worth

Net Worth er et estimat for Neymars samlede værdi. Vi forventer at det tal kommer til at stige over de næste par år og måske toppe om 2-4 års tid, hvorefter den vil falde lige så stille igen. I Net Worth ligger nemlig også en forventning om fremtiden, og når fodboldspillere når en hvis alder så begynder forventningen om pensionering fra fodbolden at spille ind i Net Worth.

Neymars Net Worth er 561 millioner kroner.

Læs også: Messi’s Løn – Så meget tjener Lionel Messi

Nedenfor kan du se produkter fra vores sponsorer – Støt vores sponsorer – De støtter os!

[shopello_products]