Den seneste tid har der floreret rygter om, at Barcelonas superstjerne, Neymar, har været på vej væk fra den catalanske storklub og her har flere medier skrevet, at den store hovedstadsklub PSG kunne være det bedste bud på et fremtidig arbejdsgiver for den brasilianske fløjspiller. 

Af David Paris 

Ifølge det engelske medie 90min.com har Barcelona gjort Juventus’ angriber Paulo Dybala til deres første prioritet i forhold til nye spillere i dette transfervindue, men det er kun, hvis klubben ikke formår at holde på den brasilianske superstjerne Neymar. Flere medie har nemlig skrevet, at den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain eller bare PSG, er meget interesserede i af få ham til Frankrig. Derudover har der også været meldinger om at Neymar er utilfreds med tilværelsen i den catalanske storklub. Årsagen er angiveligt, at han er træt af at stå i skyggen af Lionel Messi.

PSG er eftersigende klar på at udløse Neymars frikøbsklausul, nemlig 1,6 milliarder kroner. Det er mere end det dobbelte som Manchester United betalte for Paul Pogba, der i skrivende stund er verdens dyreste fodboldspiller.

Barcelona vil ikke hvile på laurbærrene , hvis Neymar skifter til Ligue 1-klubben, der i sluttede hele otte point efter rækkens vinder, Monaco. Barcelona har nemlig tænkt sig at købe den argentinske angriber Paulo Dybala hos Serie A-klubben Juventus.

Indtil videre har Barcelona-træner Ernesto Valverde allerede fået et bud afvist på Dybala, nemlig på 700 millioner kroner, og såfremt Neymar skifter til PSG kunne Barcelona meget vel bruge de ekstra penge på at øge buddet på Dybala.

Dybala er angiveligt ultilfreds, fordi ‘Den Gamle Dame’, som Juventus også kaldes, har solgt Bonucci og Dani Alves. Han er 23 år og Barcelona kunne måske være næste skridt for angriberen, der i løbet af de næste par år, måske er den næste superstjerne.