Hvor meget kommer Neymar til at tjene, hvor lang bliver hans kontrakt og hvor dyr bliver han. Læs med her, hvor vi giver dig et indblik i alle detaljerne omkring Neymars fuldstændig vanvittige transfer til PSG.

Med den brasilianske angriber på vej til Paris Saint-Germain, tager vi et kig på alle detaljerne omkring sommerens chok-transfer.

Transferen er omsider ved at være lukket og Neymar er forventet at fuldføre sit skifte fra Barcelona til Paris i de kommende dage og ender dermed flere ugers spekulationer om hans fremtid.

Hvor meget kommer Neymar til at tjene i Paris?

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Det forventes at Neymar kommer til at tjene omkring 225 millioner kroner om året efter skat i Paris, så snart skiftet fra Barcelona bliver bekræftet. Neymar skrev ellers under på en ny kontrakt sidste år med Barcelona.

Det er også blevet reporteret i Spanien, at Neymars far bliver betalt i omegnen af 300 millioner kroner, hvis hans søn skifter til Paris.

Hvor meget skal PSG betale Barcelona?

Neymars frikøbsklausul er på 1,6 milliarder kroner og det er lige præcis så meget Paris kommer til at betale, hvis de vil have brasilianeren.

Læs videre for at finde ud af, hvorfor Neymar egentlig skifter til PSG og hvem Barcelonas erstatninger er…