Der er nogen, der siger at pasta er kunst. Måske er Neymar en af dem. Han har i hvert fald gjort en dyd ud af at ligne noget, som lige skal koges i 8-9 minutter. Kender du den danske sanger Christopher? Så ved du også, at han er kendt for sit nuddelhår. Hans hår er lange tynge gule totter, der krøller og dermed ligner nudler, der lige er blevet kogt. Man skulle næsten tro, at Neymar har forsøgt at at efterligne sangeren, der med sit største hit ‘Told You So’ er blevet verdenskendt – Asien er hans største marked.

Europa er nok mere Neymars største marked. Lige nu handler det i hvert fald om VM 2018 i Rusland. I går var den nuværende PSG-spiller i kamp for sit hjemland, Brasilien. En kamp mod Schweiz, som det sydamerikanske landshold selvfølgelig var favoritter til at vinde.

Den endte dog kun 1-1 og Neymar havde ikke sit bedste kamp. Det startede ellers godt med en scoring efter kun 20 minutter. Det var den tidligere Liverpool spiller Philippe Coutinho, der nettede, men cirka 10 minutter inde i anden halvleg blev Schweiz fra sig. Det er spillere som Xherdan Shaqiri og Granit Xhaka, der bærer holdet, men faktisk var det Steven Zubar, der scorede til kampens slutresultat. Brasilien har i de sidste to gruppespilskampe modstanderne Serbien og Costa Rica.

Måske er det på grund af hans nye frisure. Ingen ved det, men der florerer forskellige rygter på internettet. Vi har samlet de sjoveste kommentarer på Neymars spaghetti-hår og dem får du lige her, så du kan få et ordentligt grin og en god mandag.