Paris Saint-Germains es Neymar har taget Instagram til hjælp for at vise sin beskadigede ankel, efter brasilianeren angiveligt er blevet slemt skadet i hovedstadsklubben kamp mod Toulouse i Ligue 1 som blev vundet 1-0. 

AF KRISTIAN PARIS

Den tidligere Barcelona spiller har taget den franske liga med storm efter skiftet i sommers. Han har lavet 19 mål og tillige det er det også blevet til 11 assists i vanvittige 18 kampe. Med hans rygte som en, der både kan afgøre en kamp alene, men også ødelægge den totalt, er han i den seneste tid blevet angrebet  – både i medierne, men også på banen. I kampen mod Toulouse blev der nemlig begået adskillige store frispark på den lynhurtige kantspiller.

Den 26-årige spiller tilføjede for nylig nedenstående billede til Instagram, hvor han viser sin skade med teksten “No pain. No gain.” og i siden står der også: “Work hard”

Mens Neymar gør kål på Ligue 1 indefra er han også ved at blive vant til sit nye liv i Frankrig. dog er der flere rygter om, at Real Madrid -Barcelonas ærkerivaler – skulle være interesseret i at hente brasilianeren til klubben allerede til sommer.

De rygter er opstået fordi han tidligere på sæsonen – og allerede en måneds tiden efter han ankom til den franske hovedstad – kom i unåde i klubben. Der var angiveligt kontroverser mellem ham, verdens dyreste fodboldspiller, og Edinson Cavani og Dani Alves. Derudover rygtes det også, at han ikke har et super godt forhold til manageren, Unai Emery.

På trods af Neymars skade skulle han dog allerede være tilbage på banen på onsdag, hvor pariserne møder Real Madrid i den første berygtede Champions League kamp, der på mange måder kommer til definere resten af de to klubbers sæson.

Selvom PSG formentlig vinder Ligue 1 – igen – er det derfor vigtigt, at de også klarer sig godt i CHampions League – i sær efter de mange penge de har brugt på spillere den seneste tid.