Neymar er måske en af de mest ombejlede og omtalte fodboldspillere i medierne gennem de sidste to transfervinduer. Siden skiftet til Paris Saint-Germain fra Barcelona sidste sommer, som verden dyreste fodboldspiller, har der konstant floreret rygter om, at han både var utilfreds med omstændighederne i den franske hovedstadsklub.

Både Neymars far og mor har været i medierne og udtale sig om deres søn fremtid – noget, som de ikke har nogen indflydelse på. I hvert fald, hvis man spørger hovedpersonen selv, Neymar, der hylder sin far, men afviser, at han påvirker hans karriere i nogen bestemt retning.

Neymar Paris

26-årige Neymar er blandt verdens bedste fodboldspillere. Han er stjernen i PSG og på det brasilianske landshold og derfor er der naturligvis også stor opmærksomhed om hans person. Og nu har han selv udtalt sig om hans fremtid, for det er nemlig ikke sikkert, at den er i den franske Ligue 1. Rivalerne fra Real Madrid har nemlig offentligt erklæret deres interesse i at købe ham, som en del af Galactico-transferne, som klubbens fans i de sidste par sæsoner har efterlyst.

Neymar siger om hans fremtid, følgende: “Min far tager ikke nogen beslutninger for min karriere. Det er mig selv, der gør det. Han er min bedste rådgiver og jeg spørger ham til råds når jeg er i tvivl, men det er altid i sidste ende mit ord, der har mest værdi. Han tager sig af meget af praktiske så jeg kan koncentrere mig om at spille fodbold og det er jeg glad for, men han styrer mig ikke på den måde.”

Neymar har i denne sæson scoret 28 mål og hele 18 assists i kun 30 kampe, hvilket har båret klubben til det franske mesterskab. Alt dette på trods af, at han faktisk tilbage i februar var ukampdygtig på grund af en skade i foden. Kontrakten udløber i 2022, men måske han skifter før…