Transfermarkedet er åbent og det betyder, at de forskellige klubber frit kan forsøge at forstærke deres klubber. Det gør de i håbet om at forbedre sidste sæson resultater og dominere endnu mere i verden. En spiller, der har været rygtet væk fra sin nuværende arbejdsgiver er den brasilianske landsholdsspiller Neymar. Real Madrid skulle nemlig været meget interesseret i at tilknytte angriberen forud for næste sæson.

Ifølge det engelske medie Goal.com kommer dette dog nok ikke til at ske. Den klub, hvor Neymar i skrivende stund har kontrakt, er Paris Saint-Germain eller bare PSG. Her har han spillet siden sidste sommer og ifølge førnævnte medie, så kommer han altså ikke til at at skifte klub lige foreløbigt.

Neymar vandt det franske mesterskab i sidste sæson og blev med skiftet fra Barcelona verden dyreste fodboldspiller – overgangssummen løb på cirka 1,6 milliarder kroner i alt. Men det skulle Real Madrid altså forsøge at toppe.

Ronaldo giver overskud på kontoen

Real Madrid har tidligere på måneden måtte sige farvel til klubbens absolut største stjerne – og en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde. Cristiano Ronaldo, er har vundet Ballon d’Or fem gange, blev solgt til Juventus i den italienske Serie A. Han gav Madrid cirka 900 millioner kroner i pungen. Dem plus en hel masse flere millioner, vil klubben nu smide efter Neymar, der skal fungere som erstatning for Real Madrid.

Men ifølge den 26-årige hovedperson selv, så kommer dette ikke til at ske i dette transfervindue.

Neymar siger: “Jeg blive her. Jeg har en kontrakt med PSG og den har jeg skrevet under for at udfordre mig selv. Og for at prøve nye ting af. I et andet land. Jeg vil opnå større ting her i klubben. Jeg skifter ikke mening foreløbig. Jeg håber at vi kan få en succesfuld sæson i klubben og vinde nogen trofæer. Der er selvfølgelig altid rygter. Sådan er det. Men jeg håber, at alle ved, at jeg vil gøre alt for PSG. Og at jeg holder af klubben på mange måder.”