Neymar har ikke været andet end et stort problem barn siden han blev verdens dyreste fodboldspiller i sommers, da han skiftede selveste Barcelona ud med PSG fordi han ikke længere ville stå i skyggen af Lionel Messi den spanske klub. 

AF KRISTIAN PARIS

Ikke nok med, at han blev verdens dyreste fodboldspiller og handlet for over 1,6 milliarder kroner, så tjener han også en meget stor sum penge uge efter uge og måned efter måned.

Og nu kræver den brasilianske verdensstjerne endnu flere penge for at spille på Parc des Princes, efter flere uheldigvis har afsløret, hvorfor han er utilfreds i den franske hovedstad.

Hvis han skulle forlade PSG til sommer, er det kun et år efter sit skifte, og han har stadig fire år tilbage af sin kontrakt – derfor vil det komme til at koste den klub, der henter ham meget dyrt.

 

Neymar

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Neymar har på trods af de mange kontroverser faktisk gjort det meget godt med hele 29 mål 30 kampe for franskmændene. Alligevel er brasilianeren utilfreds, og Real Madrid skulle stå klar i kulissen til at hente landsholdsspilleren.

Men selvom han har lavet mål på samlebånd er der flere statistikker, der slår fast,a t han faktisk ikke er bedre i Paris end i Barcelona – faktisk tværtimod.

For nu laver han i gennemsnit 5,2 fejl pr kamp mod de 3,5 fejl som han lavede i Barcelona i sin tid i gennemsnit. Dog har han ikke spillet i de sidste fem kampe, fordi han har brækket noget i sit ankel led.

Skaden betyder også, at han er ude resten af sæsonen, men forhåbentlig er tilbage i tide til at være med i Brasiliens trup til VM til sommer i Rusland.

Selvom der er mange rygter om Neymars afgang i klubben har præsident Nasser Al-Khelaifi flere gange slået fast, at de ikke ønsker at sælge ham foreløbigt.