Neymars mor har udtalt sig om den behandling som hendes søn får i den franske klub Paris Saint-Germain. Hun indrømmer, at hun ønsker, at han forlader klubben sammen med sin far .Måske med Real Madrid som mulighed. 

Den brasilianske stjerne har ellers nydt sit liv i den franske hovedstad siden sit skifte fra Barcelona sidste sommer. Flere gange har han dog også været i medierne eftersom det er kommet frem, at han er utilfreds med den tidligere manager og flere af de andre spillere – deriblandt Edinson Cavani.

Ifølge det spanske medie ABC har Nadine Santos, som er Neymars mord sagt:

” Min søn forlod Barcelona for at tage en chance med sin karriere ved at skifte til PSG, der kæmper om at være med i toppen af den eliten i Europa. Han tog derhen  for at gøre PSG til en international storklub og han blev mødt med dette. Det er ikke særlig dejligt. ”

 (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Hun afslørede også, at Neymar har talt i mere end en time med medlemmer af Real Madrid staben, da der var El Clasico sidste sommer. Hun hævder, at han connectede godt med blandt andre Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos, der behandlede ham som en del af holdet. De har også sagt, at de begge ville have ham til den spanske hovedstad.

Men faktum er dog, at han slog verdensrekord, da han skiftede til PSG i sommers for 1,6 milliarder kroner for et år siden. Nu kan han dog være på vej tilbage til den bedste spanske række. Han har dog lige været et smut i PSG, hvorfor han måske bliver taget i mod en smule bedre end blandt andre Luis Figo ikke gjorde, da han skiftede mellem de to klubber.