Mario Balotelli kommer alligevel ikke til en anden klub i dette transfervindue. Således skal spille han resten af denne sæson hos franske Nice.

GENOA, ITALY – APRIL 17: Mario Balotelli of AC Milan gestures during the Serie A match between UC Sampdoria and AC Milan at Stadio Luigi Ferraris on April 17, 2016 in Genoa, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Det har hele sommeren heddet sig, at Mario Balotelli var fortid i Nice, når transfervinduet var ovre, men tiderne har ændret sig. Den italienske angriber bliver angiveligt i det sydfranske lidt endnu.

Klubpræsidenten i Nice, Jean-Pierre Rivere, afslører, at man har accepteret Balotellis ønske om et skifte væk, men at der ingen klubber var, som gav et tilfredsstillende bud på den italienske angriber.

LÆS OGSÅ: Hårdt slag for FCK: Må undvære stjerner til Atalanta-kamp

– Det er meget simpelt. Mario ville spille i Europa i denne sæson, og han var klar til at smutte. I to og en halv måneder blev der spurgt efter ham fra forskellige klubber – herunder Marseille, siger Jean-Pierre Rivere ifølge football-espana.net til L’Equipe.

– Vi havde en gentleman-aftale med Balotelli og hans rådgivere, og den gik ud på, at vi ville sælge for en pris på mellem 30 og 37 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Messis bror i store vanskeligheder: Dømt for ulykke

– Marseilles bud lød på mellem nul og 19 millioner kroner, men aldrig mere end det, siger Rivere.

LÆS OGSÅ: Medie: Derfor er Bale blevet hos Madrid