Af David Paris 

Eden Hazard har afsløret, at selvom han ikke arbejder og spiller 100 procent til træning, så kan han sagtens præstere optimalt for Chelsea, når det er weekend og London-mandskabet skal i kamp. Den belgiske landsholdsspiller har været god for Chelsea indtil videre denne sæson og mange eksperter tror, at han kan være nøglen til Chelsea-titler i denne sæson. Såfremt han præsterer har Chelsea gode muligheder for at vinde titler i denne sæson.

Den offensive midtbanespiller eller fløjspiller har sine kvaliteter i kreativiteten og det samme med spillere som Willian og Morata kan han blive en af de toneangivende spillere for træner Antonio Conte.

Indtil videre har hans coret seks mål og lavet fire assists i alle kampe. Derudover er han blandt de spillere i verden, der er begået flest frispark i mod og det vidner om, at han er en meget driblestærk spiller, der kan holde på bolden.

(Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Modspilleres taktik mod Eden Hazard er ofte, at de laver store og hårde frispark på ham og det sætter sit aftryk på den tidligere Lille-spillers fysik. Han siger selv: “Beskytter sig mig selv og i særdeleshed mine ben i den daglige træning i Chelsea? Ja, ja og ja. Jeg er 26 år og har stadig mange tilbage af min karriere, så jeg bliver nødt til at passe på mig selv.”

“For at være fair, så giver jeg mig ikke 100 procent til træning. Når vi har nogle øvelser, kan det godt blive voldsomt, så jeg har ikke lyst til at blive sparket ned til træning eller få skader, fordi jeg ikke gik hårdt nok til den. Derfor trækker jeg mig. Vi har ikke så mange pauser i sæsonen, så derfor prøver jeg i perioder at holde pause til træning, for at holde til den fysiske belastning i kampene.”

“Når jeg er på banen giver jeg dog alt og derfor bliver der begået mange frispark mod mig. Jeg beklager mig ikke for det er en del af spillet.”