Den nuværende West Ham United-midtbanespiller siger, at han kun har en ting at sige til Arsenal og klubbens fans. Samir Nasri skiftede tilbage i 2011 fra netop Arsenal til rivalerne fra Manchester City. Skiftet skete til stor frustration fra fansene og mange mente, at den franske midtbanespiller havde forrådt klubben. Han spillede tre år i den røde Arsenal-trøje og lavede 125 optrædner på banen.

Men på trods af den hårde medfart han fik af fansene, da han skiftede så har han ikke andet end kærlighed til overs. Nasri udtaler følgende til Sky Sports:

“Jeg nød min tid i Arsenal. Jeg nød den meget fordi jeg havde en træner, der troede på mig. Det var ligesom at have en far nummer to. Når jeg kigger tilbage så er jeg glad for mine tre år i klubben. Men samtidig er jeg lidt skuffet. Fordi vi havde så meget kvalitet i truppen og vi ikke vandt noget sølvtøj. Det er ikke til at begribe. Jeg har gode minder, men det uforståeligt at vi ikke vandt noget.”

Seks år i Manchester City blev det til, inden han i 2017 skiftede den blå del af Manchester ud med Antalyaspor på en permanent aftale. Inden da havde han været lånt ud til Sevilla i 2016-17-sæsonen. Den 31-årige fodboldspiller er i dag tilbage i Premier League, nærmere bestemt West Ham United. Her skal han tørne ud for London-klubben og det bliver hans første kamp i weekenden mod netop Arsenal.