(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Nolito har afsløret hvorfor han besluttede sig for at skifte til Manchester City.

Af Emil Plovgaard

Den 30-årige spanske angriber ankom fra Celta Vigo i sommers for en anslået sum på omkring 15 millioner pund og underskrev en fireårig lang kontrakt med den engelske storklub.

Nolito er tidligere Barcelona-spiller og da han havde chancen for at spille under Pep Guardiola og spille sammen med sin landsholdskollega, slog han til:

“Der er mange grunde til hvorfor jeg valgte City. Der er naturligvis den åbenlyse grund, at det er en af verdens bedste klubber.

Derudover har klubben Pep Guardiola som manager, og så har klubben også David Silva, som jeg har spillet sammen med på landsholdet.”

Indtil videre i denne sæson har Guardiola givet Nolito 16 kampe i alle turneringer, og det har Nolito kvitteret for ved at score fem gange og assistere tre.

Det er dog ikke ofte, at Nolito spiller fuldt ud i sine kampe i Premier League. Blot én ud af ti gange har han fået fuld spilletid – det skete i opgøret ude mod Manchester United – og han har været brugt som indskiftning fire gange.

City ligger i øjeblikket placeret på en tredjeplads – et point bag ligaens etter Chelsea – og skal møde Burnley i lørdagens tidlige kamp. Derved har de muligheden for at erobre førstepladsen for en stund.

Læs også: Er Uniteds håb om et mesterskab i denne sæson umuligt? Hør Wengers bud her