Af David Paris 

Hvem havde for blot 48 timer siden troet, at Chelsea-træner Antonio Conte ville stå tilbage med en af de mest skuffende weekender i hans trænerkarriere i Chelsea indtil videre. Først var han i klammeri og ordkrig med Manchester United-træner Jose Mourinho og spillede han 0-0 med Championsship-mandskabet fra Norwich i Carabao Cup-turneringen.

De forsvarende engelske mestre mødte på udebane, på Carrow Road, Norwich fra midten af den næstbedste engelske fodboldrække. Der var lagt op til et heftigt opgør for London-klubben, der skulle forsøge at rejse sig efter 2-2-kampen mod Arsenal kun tre dage forinden. Og selv bookmakerne gav ikke Norwich en chance med tårnhøje odds på hjemmeholdet – noget man godt forstår, idet Chelsea kun havde tabt én kamp ud af 15, inden opgøret mod Norwich.

Willian – længst til højre – var kampens bedste spiller, hvilket dog ikke er noget særligt at prale af(Photo by Shaun Botterill/Getty Images).

Den italienske manager havde valgt at skifte hele ni stamspillere ud til pokalturneringskampen, men på papiret var London-mandskabet stadig bedre end Norwich. Stamspillere som Eden Hazard, Alvaro Morata, Andreas Christensen, Marcos Alonso og N’Golo Kante var alle blevet henvist til enten bænken eller tribunerne. De var i stedet blevet erstattet af reserve og udskiftningsspillere som David Luiz, Michy Batshuayi, Willian og Pedro.

Og netop Willian var nok den mest iøjenfaldende af alle Chelsea-spillerne, der tilsammen ikke præsterede noget som helst i kampen. Den endte 0-0 og hverken Cabellero eller Angus Gunn i Norwich-målet blev synderlig udfordret gennem kampens 93 minutter. På grund af resultatet skal der i næste uge spilles en omkamp – denne gang på Stamford Bridge. En kamp der kommer ind i et i forvejen pakket Chelsea-kamppogram og spørgsmålet er så om ikke også Conte bliver tvunget til at spille endnu en gang med reserverne mod Norwich.

Der trækkes lod til fjerde runde i pokalaturneringen på mandag.

I kampen fik unge Dujon Sterling fra Chelsea-debut, ligesom unge Charles Musonda og angriber Alvaro Morata også blev skiftet ind.