Zlatan Ibrahimovic er skiftet til Manchester United, men alt det praktiske mangler stadig at falde på plads. Hvilket nummer får svenskeren f.eks? Det giver vi dig svaret på i denne artikel. Læs videre 

Af David Paris 

Zlatan Ibrahmovic har underskrevet en kontrakt med Manchester United, men fans venter stadig på at få at vide hvilket nummer den tidligere PSG-, Barcelona- og Juventus-angriber kommer til at spille i fremover.

Den svenske landsholdsstjerne, der netop er stoppet på landsholdet efter hjemlandets tidlige exit fra EM i Frankrig denne sommer, er udset til at få enten nummer 7, 11 eller 9. Men hvilken en af dem?

Ifølge den engelske hjemmeside, der sælger The Red Devils’ trøjer, Kitbag.com, får Kong Zlatan som han også bliver kaldt, nummer 9 på ryggen. Om afsløringen er en fejl, eller helt med vilje kan vi ikke gennemskue… Du kan selv vurdere det på billedet herunder:

Vi ved som sagt ikke om hjemmesiden Kitbag.com har nogen former for insiderviden i United, nummeret er derfor ikke bekræftet af klubben selv.

Såfremt den 34-årige angriber får tildelt nummer 9, bliver Anthony Martial nødt til at skifte, da han i øjeblikket er bæreren af tallet 9 på ryggen. Her kunne nummer 7 blive en mulighed for Martial, der også lige nu spiller EM for Frankrig. Den store skuffelse Depay har nemlig haft nummer 7 hele denne sæson, men på grund af de dårlige præstationer og store pres, kunne Jose Mourinho sagtens finde på at fratage hollænderens nummer, da nummer 7 netop betyder meget i United. Både Beckham og Ronaldo har nemlig spillet i det. Nummer 11 kunne også være en mulighed for Depay, da klubbens nuværende nummer 11, Januzaj, ser ud til at blive solgt.