En af Manchester Uniteds spillere har sagt i medierne, at han virkelig håber på, at han kunne få lov til at spille resten af sin professionelle fodboldkarriere i den engelske klub. Dette på trods af, at hans spilletid har været meget begrænset den seneste tid. 

Af David Paris 

Manchester United-spilleren Sergio Romero har fremtiden på plads. I hvert fald, hvis man spørger ham selv, for han vil hellere end gerne blive i den traditionsrige Premier League-klub resten af sin karriere. Det skriver det engelske medie Express.

Den i dag 30-årige målmand håber på, at kunne repræsentere Argentina på det argentinske landshold til næste år, når VM løber af stablen. Han håber på, selvom han ikke får regelmæssig spilletid på førsteholdet, i det målmand David De Gea i øjeblikket er førstevalg i United-buret.

Romero, der tidligere har spillet for blandt andet Monaco i Ligue 1 og Sampdoria i den bedste italienske række, siger selv om hans fremtid: “Nej, aldrig vil jeg forlade Manchester. Jeg vil blive her i 10 år, jeg vil gerne færdiggøre min karriere her. Fordi denne klub er så stor, og jeg er meget glad for at blive.

Jeg vil gerne med til verdensmesterskabet med landsholdet. I lang tid har jeg været målmand for landsholdet, og det gør mig glad for mit liv.”

Han indrømmer, at det svært at være andetvalg i klubben, men samtidig, at han indirekte er med til at gøre De Gea og holdet bedre. For, som han siger ‘når De Gea spiller op til sit bedste,  er det fordi jeg presser ham til træning’.

Men spilletid får han dog. Træner Jose Mourinho har gjort ham til målmand i Europa League-kampene, mens han så sidder på bænken i Premier League, hvor det kun er blevet til en kamp indtil videre.