Huddersfield bekræfter, at de har skrevet under permanent med en af Monacos stjerner.

I følge deres egen officielle hjemmeside har de indgået et fire-årigt samarbejdet med midterforsvaren Terence Kongolo. Det sker efter den 24-årige hollænder har spillet den sidste halvdel af sæsonen som udlejet til klubben.

Han var en nøglespillerne til at sikre klubben endnu en sæson i Premier League. Og nu vil han altså komme tilbage til klubben på en fire-årige aftale. Han bliver således klubbens dyreste indkøb nogensinde selvom beløbet er ukendt.

I et interview med klubbens egen hjemmeside udtaler manager David Wagner følgende:

“Jeg er så glad for at vi har hentet Terence tilbage og hentet ham på en permanent aftale forud for 18/19 sæsonen. Hans ankomst er en stor begivenhed for klubben. “

“Vi ved alle, at han var en topspiller, da vi først hentede ham på lån i januar. Man spiller ikke får Holland under en VM-slutrunde og vinder den hollandske liga med Feyenoord uden at være det. Hans præstationer har overgået alles forventninger. “

En perfekt spiller

Sikringen af den hollandske stjernes ankomst gør, at Huddersfield nu har gang i en imponerende aktivitet på transfermarkedet her til sommer. Indtil videre har de sikret et forlænget samarbejde med Jonas Lössl, Ben Hamer og Florent Hadergjonal fra Mainz.

“Terence har givet os en fantastisk mulighed for at spille ham som midtstopper og venstre back. Den måde han forsvarer på er perfekt for vores spillestil. Han er også i begyndelsen af sin karriere som blot 24-årig. Det er interessant, at han hele tiden bliver bedre og hele tiden forbedrer sin spillestil.

Han  er også en god person. Han er perfekt for vores omklædningsrum og han har virkelig klubbens DNA i sig. Det er præcis det vi ønsker at hente til klubben.

Desuden er han også en stor fan favorit har det seneste halve år vundet indpas hos dem, hvilket gør ham meget populær og attraktiv. “