Efter fyringen af José Mourinho har hele Manchester United-mandskabet mærket en kolossal opblomstring under norske Ole Gunnar Solskjær. Den unge frontmand Marcus Rashford er én af disse.

Af Anders Lang Jensen

 

Daily Mirror skriver torsdag morgen, at forhandlingerne med Marcus Rashford om en kontraktforlængelse skrider frem. Så meget frem at der er tale om et forhandlingsmæssigt gennembrud.

Manchester United har haft et gennembrud i kontraktforhandlingerne med Marcus Rashford, som nu er tæt på at skrive under på en ny seksårig aftale med klubben. Der er dermed tale om en særdeles lang forlængelse, der holder englænderen på Old Trafford rigtig længe. Det skriver Daily Mirror i dag.

 

Under José Mourinho var der rygter om interesse fra blandt andre Real Madrid, men efter Ole Gunnar Solskjærs ankomst på Old Trafford er spilletiden og indflydelsen vokset for Rashford, der har indikeret, at han gerne vil fortsætte som Manchester United-spiller.

Så meget, at klubbens vicebestyrelsesformand, Ed Woodward, føler sig overbevist om, at han kan offentliggøre kontraktforlængelsen indenfor de næste par uger.