GettyImages-504956966

 

Arsenals nyeste signering, Mohamed Elneny, har udtrykt sine tanker om den allerførste tid og ser frem imod en spændende sæson på Emirates. Selv lægger han offensivt ud med store ambitioner om at vinde The Treble i klubbens trøje.

Arsenals nye midtbane-signering har til klubbens egen hjemmeside udtalt at han har store ambitioner på klubbens vegne:

”Jeg vil gerne fortælle fansene at, selvom I endnu ikke har set meget til mig, så kan jeg love at jeg vil bidrage positivt til holdet. Jeg håber at vinde Premier League, Cup’en og Champions League denne sæson”

Elneny har de sidste tre år vundet det schweiziske mesterskab med FC Basel og har her også fået Champions League erfaring på CV’et. I sidste sæsons udgave af UEFA Champions League var han og Basel således med til at slå og spille uafgjort mod Liverpool.

Den 23-årige spiller er glad for at have ankommet til Emirates:

”Det er en ubeskrivelig følelse, og jeg er selvsagt meget glad. Arsenal er en af de største klubber og om Gud vil er jeg er meget opsat på at bidrage positivt og gøre det bedste jeg kan.”

Herefter udtalte ægypteren sig om Londonklubbens spillestil:

”Arsenal er et af de hold som alle nyder at se og selvsagt ville jeg gerne spille for dem. Jeg kender alt til klubben og dets spillere. Hr. Wenger er en meget respekteret træner og en af de bedste i verden. Det er en ære at komme til at træne under hans ledelse”,

kom det afsluttende fra den unge midtbanespiller.

 

Læs mere om Arsenals transferplaner denne vinter

 

 

Læs mere om topspillere som ville passe godt ind i Arsenaltruppen