Den chilenske landsholdsspiller har oplevet mange sjove ting i løbet af sin karriere. Denne historie handler om da han var på kontrakt i den italienske Serie A-klub Udinese og løb hele 8 kilometer hjem efter en træning. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Den nuværende Manchester United-angriber og tidligere Arsenal- og Barcelona-spiller, tilbragte sine tidligere år af karrieren i Udinese, som han kom til, da han var 17 år. I den første periode i klubben havde han specielt problemer med de fysiske krav, der blev stillet til ham og der var ikke meget, der tydede på, at han senere i sin karriere ville blive betragtet som en af verdens bedste fodboldspillere.

Sanchez skiftede i det netop overståede transfermarkedet Arsenal-trøjen ud med en den røde Unitd-trøje og en fast mand blandt de startende 11 spillere på Old Trafford. Årsagen var, at han ville flere trofæer… mon han kommer til det hos The Red Devils? (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Nu fortæller en af hans kammerater for den tid, om et træningspas, der ikke lige var planlagt.  Sanchez havde nemlig kom til at låse sine nøgler og telefon inde i bilen – og så kunne  han ikke få den op. Han siger:

“Jeg er ikke sikker på, hvad andre folk havde gjort, men han løb altså bare lige 8 kilometer hjem fra midten af byen til sin hus i bjerge for et hente en ekstra-nøgle. Flere lokale mennesker så ham og tippede efterfølgende pressen. Det var et typisk stunt for Sanchez, der tit gjorde sjove og dumme ting i sin tid i Udinese.

I Sanchez’ første sæson for klubben spillede han 32 kampe og lavede i alt tre mål og to assists. Senere nettede han dog så mange gange, at Barcelona valgte at smide penge efter ham. Det var nok det hele værd. Om det er løbeturen, der har gjort Sanchez’ så løbestærk er ikke til at vide…