For nogle få uger siden gennemgik vi alle den forfærdelig oplevelse at være vidne til nyheden om, at Fiorentinas anfører og landsholdsspiller var fundet død på hotellet. Om årsagen var  naturlig eller der er tale om en forbrydelse er stadig uklart og folk venter i spænding på årsagen. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu er den så desværre gal igen. Denne gang er det ikke i Italien, men i Spanien. Ikke langt fra hovedstadne ligger den lille Segunda Division klub Albacete, der som sagt spiller i den anden  bedste række i Spanien.

De har en spiller der hedder Pelayo Novo og han er nu lige i en meget slem tilstand. Klubben hotel bekræfter nemlig desværre, at spilleren er faldet ned fra tredje sal.

Den 27-årige spiller var ellers parat til at spille for klubben i opgøret mod Huesca i dag, søndag, men i følge disse nyheder kommer han ikke til at spille i den nærmeste fremtid.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Albacete har bekræftet den uheldige episode via deres eget officielle website, hvor de også skriver, at spilleren tilstand ikke længere er kritisk men mere stabil.

“Vores spiller, Pelayo Novo, har desværre fået alvorlige skader her til morgen, efter en uheldig episode på det hotel, hvor spillerne opholder sig.

“Hans tilstand er stabil og selvom det ikke behøves tages han nu til Zaragoza Hospital, hvor han vil blive behandlet af nogle meget dygtige læger. Vi skal holde jer alle sammen opdateret så hurtigt som muligt.

Resten af holdet, forlyder det, opholder sig lige nu på Abba Huesca Hotel, hvor de vil hvile sig og prøve at spille kampen efter bedste evne i aften, når de to hold møder hinanden i et tæt topopgør.