Hvis Uniteds store angriberprofil scorer i eftermiddagens kamp mod Liverpool, bliver det en dyr omgang for de Røde Djævle, der står til at betale over 90 millioner kroner til den klub de hentede ham fra. 

AF KRISTIAN PARIS

Den britiske avis the Sun skriver, at Manchester United angiveligt bliver nødt til at betale AS Monaco FC omkring 95 millioner kroner, næste gang deres tidligere spiller,m Anthony Martial, laver et mål i den bedste engelske række, Premier League.

Martial har i skrivende stund lavet hele 14 mål i ligaen for de røde djævle siden han kom til klubben i sommeren 2015 fra Ligue 1 og Monaco for omkringe en halv milliard kroner. Nu foreskriver en speciel klausul i hans kontrakt, at klubben yderligere skal modtage knap 100 millioner når han har lavet 25 mål i Premier League,

Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Den tidligere Monaco spiller kommer ikke til at vente i særlig lang tid før han kan lave det næste mål for den røde del af Manchestet. Han seneste mål var helt tilbage i januar , da han lavede det afgørende mål om Burnley i ligaen.

Siden den kamp har han ikke formået at score i de seneste fire kampe i Premier League. Han missede nemlig den dramatiske 3-2 sejr over Crystal Palace i mandags, hvor et 2-0 nederlag blev vendt til en 3-2 sejr med Matics vanvittige mål fire minutter inde i overtiden.

Martial er dog ikke uvant med at lave mål mod Liverpool på Old Trafford. Han markede nemlig sin debut for klubben ved at lave det tredje mål i klubbens 3-1 sejr over Liverpool tilbage i 2015, men er dog ikke med i dag, fordi han angiveligt er skadet.

Derudover står united også til at mangle Paul Pogba mod Liverpool, der først er begyndt at træne med i gen i går, fredag.