Hvis du bare følger en lille smule med i moderne fodbold ved du også, at den spanske storklub, Barcelona, netop har skiftet Luis Enrique ud med Ernesto Valverde på trænerposten.  

AF KRISTIAN PARIS 

Et trænerskifte i en klub medfører oftest flere ting. For det meste tager manageren noget af sit gamle personale med, ja, måske, der også følger gamle spillere med. Det sidste er i hvert fald ikke tilfældet i Barcelona, eftersom klubben i går offentliggjorde, at de har indgået en tre-årig kontrakt med den tidligere Espanyol, Sevilla og seneste Athletic Bilbao træner, Ernesto Valverde.

Fodboldmediet Don Balon, fastslår nemlig, at i kølvandet på managerskiftet og den en smule skuffende sæson, ønsker klubben at handle stort ind. Eller i hvert mere end de plejer.

For noget skal der gøres. Sæsonen har været en sand skuffelse. Enrique, Messi og co. har ikke formået at holde trit med de evige rivaler fra Real Madrid, der i sidste uge sikrede sig mesterskabet.
I Champions League har det heller ikke set for godt ud. Klubben overlevede kun med nød og næppe ottendedelsfinalerne mod PSG, hvor de i kvartfinalerne måtte se sig slået af finalisterne fra Juventus.

Arsenal v Everton - Premier League

Mediet hævder angiveligt, at catalonierne ønsker at hente den brasilianske offensivstjerne Phillippe Coutinho fra Liverpool. En spiller, der vil passe perfekt ind i Barcelonas tika-taka fodbold.
Og så er det også en spiller, der kender to af klubben stjerner, Suarez og Neymar, aldeles godt. Coutinho og Suarez har tidligere spillet sammen i Liverpool inden Suarez blev solgt til Serie A. Ligeledes har Coutinho delt trøjefarve med Neymar, når de to begge har spillet på det brasilianske landshold.

Men det er eftersigende ikke helt nok. Don Balon hævder, at klubben også har intentioner om at skrive kontrakt med den spanske højreback Hector Bellerin fra Arsenal.