CARSON, CA - JULY 30: Hatem Ben Arfa #21 of Paris Saint-Germain in action against Leicester City during the 2016 International Champions Cup at StubHub Center on July 30, 2016 in Carson, California. (Photo by Jeff Gross/Getty Images)

CARSON, CA – JULY 30: Hatem Ben Arfa #21 of Paris Saint-Germain in action against Leicester City during the 2016 International Champions Cup at StubHub Center on July 30, 2016 in Carson, California. (Photo by Jeff Gross/Getty Images)

Hatem Ben Arfa skiftede til PSG i sommerens transfervindue efter en sæson i Nice, hvor han havde fået gang i karrieren igen. Der er dog allerede nu problemer for Hatem Ben Arfa, der ikke er med i truppen mod Arsenal.

I stedet er Hatem Ben Arfa blevet sat til at træne alene, efter han ikke er blevet valgt til at være en del af den trup, der skal spille mod Arsenal tirsdag aften i Champions League.

– Der er ingen grund til Ben Arfas fravær – Hatem er ikke skadet, og han har ikke haft nogen problemer med træneren, fortæller Juan Carlos Carcedo ifølge goal,com, der er Unai Emerys assistent i PSG, og han hentyder altså til, at man ganske enkelt ikke har fundet Hatem Ben Arfa god nok til at være i truppen.

Unai Emery var også ude og kritisere Hatem Ben Arfas præstationer, som skal forbedres, hvis han skal spille for PSG.

– Han har spillet i hver kamp. Nogle gange meget, nogle gange mindre, men han har spillet hver gang. Han har brug for at arbejde på at forbedre sig selv, så hvis han spiller ti gode minutter, kan han spille tyve gode minutter næste gang og så videre. Det er en proces. Han skal arbejde hårdt og have den rette mentalitet, sagde Unai Emery til RMC Sport i sidste uge.

Alt tyder altså på, at trænerteamet ikke har fundet Hatem Ben Arfas præstationer gode nok, og det er derfor, at han er droppet. Det bliver spændende at se den 29-årige franskmands reaktion på dette, da han tidligere i karrieren havde ry for at være et problembarn.