Store ændringer meldes på vej i verdens bedste liga, Premier League. Fremover skal det ikke være muligt at handle så snart sæsonen er gået i gang.

PARIS, FRANCE – AUGUST 04: Neymar poses with his new jersey next to Paris Saint-Germain President Nasser Al-Khelaifi after a press conference on August 4, 2017 in Paris, France. Neymar signed a 5 year contract for 222 Million Euro. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Premier League-sæson fik sit første fløjt i fredags, og det er en selvskreven regel, at klubberne har helt frem til den 31. august til at erhverve nye spillere til de respektive klubber.

Den tradition bliver der dog ændret på i fremtiden. Det skriver Daily Telegraph, der er en af Englands helt store aviser.

På et stort møde, hvor repræsentanter fra samtlige klubber i Premier League mødtes, var et af punkterne på dagsordenen, hvorvidt der skulle ændres på deadlinen i sommerens transfervindue.

Den foreslåede ændring går ud på, at det ikke skal være muligt for klubberne i Premier League, at købe nye spillere, lige så snart sæsonen er gået i gang.

Ifølge Daily Telegraph mangler der ikke ret meget, før ændringen er en realitet. Den vil formentlig blive indført allerede næste sommer.

En af de få klubber, som er imod idéen er Watford. Dog forventes det, at ændringen alligevel vil blive godkendt.

[yop_poll id=”6″]