Barcelona har netop hentet en ny spiller. Her afslører han, hvordan Messi fik ham overtalt til at skifte til den catalonske storklub. 

Clement Lenglet skrev forleden under på en kontrakt med Barcelona. Han koster spanierne omkring 300 millioner for Sevilla-spilleren. Et drømmeskifte for enhver fodboldspiller.

Den 23-årige spiller har efter skiftet tydeligt udtrykt, at han er henrykt over at skifte til storklubben. Han har dog også afsløret, hvordan stjernen Messi kontaktede ham og overbeviste ham om at skifte til klubben og blive hans nye holdkammerat.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

“Jeg er meget glad for at være her. Nu behøver jeg ikke at spille mod dem (Barcelona) mere, haha” startede Lenglet ud med at sige til SPORT i et interview efter skiftet.

“Messi er den bedste i verden. Han dominerer let kampe uge efter uge. Han kan scorede på ethvert tidspunkt fra hvor han nu har lyst til på banen. ” fortsatte han.

“Hvis du er heldig kan du stoppe Messi en smule, men ellers er du fortabt – og det er ikke sjovt”

Den håbefulde franskmand håber nu på at kunne gribe muligheden og lære af alle de verdensklasse spillere, der er i Barcelona. Deriblandt Messi og Gerard Pique.

Han tilføjede: “Når man spiller med gode spillere er det lettere at tilpasse sig og spille med på det nye, høje niveau.”

“Barcelonas filosofi er at spille  bolden op fra forsvaret af. Det er den eneste klub, der spiller på den måde i verden. Alle har fortalt mig, hvor fantastisk det er, og hvor fantastisk Messi faktisk er.”

Imponerende i Sevilla

Lenglet skiftede til Sevilla i 2017  og har siden da spillet 73 kampe for klubben. Derudover det blevet til fire mål og en assist. Hans korte ophold i Sevilla var nok til at overbevise Messi og resten af Barcelona om at hente ham til klubben.