I vinters valgte London klubben Chelsea, der er forsvarende mestre at udleje deres substitut angriber eller 2. angriber til Bundesliga klubben Borussia Dortmund, der netop har solgt deres egen angriber til en anden London klub. 

AF KRISTIAN PARIS

Arsenals salg af Giroud banede vejen for Wengers indkøb af Dortmunds angriber, Pierre Aubameyang, der længe har været rygtet.

Det betød både, at Dortmund manglede en angriber, og at Chelse havde én for mange. Derfor var det oplagt at sende Michy Batshuayi til Bundesligaen som lejesvend. Han havde det sidste havle år alligevel fungeret som 2. valg for den tidligere Juventus og Real Madrid spiller, Alvaro Morata, der er Chelseas dyreste indkøb nogensinde.

Nu skriver det tyske  medie Bild.de, at Dortmund angiveligt er blevet så glad for angriberen, at de ønsker at gøre hans lejeaftale permanent i fremtiden. Angriberen har nemlig lavet hele fem gange i sine første tre kampe for Bundesliga holdet.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Skiftet til Bundesligaen har bevist, at Batshuayi godt kan spille med på et meget højt niveau, og selvom der kun er gået et to måneder af lejeaftalen, vil tyskerne allerede nu hente ham til klubben på en permanent aftale.

I hans kontrakt er der naturligvis en mulighed for køb efter endt lejeophold, men CHelsea vil naturligvis prøve at kræve nogle ekstra skillinger ud af tyskerne, hvis de virkelig ønsker at hente ham til klubben.

Batshuayi var faktisk også målfarlig i London, hvor han ofte kom ind fra bænken og afgjorde kampen eller lavede et enkelt mål for at ydmyge modstanderen yderligere. Han blev købt forrige sommer for omkring 300 millioner kroner, og nu kræver Conte og co. omkring 500 millioner kroner, hvis han skal forlade den engelske hovedstad. Dog er Dortmund ikke alene om at ville hente den unge angriber, der med sine fine præstationer også har tiltrukket sig interesse fra andre store klubber i Europa.